Szolgáltatás linkgyűjtemény - link kategória - linkek

Fuvarozás, futár linkgyűjtemény weboldalunkon található linkek, link kategóriák.

Trans-o-flex

1db result
Az 1997-ben alapított, majd az Osztrák Posta által 2007-ben a Merland Expresszel együtt felvásárolt, csomaglogisztikára specializálódott Road Parcel a német TRANS-O-FLEX Schnell-Lieferdienst GmbH & Co. KG arculati elemeit átvéve csatlakozott 2009-ben a trans-o-flex Logistics Group-hoz – ezzel a lépéssel az Osztrák Posta a kelet-európai régióban működő leányvállalatai közül elsőként Magyarországon vezette be a combi-freight logisztika meghatározó képviselőjeként ismert márkanevet.

MXP Futárszolgálat

1db result
Az MXP Futárszolgálat 2012-ben alakult. A cég értékesítési vezetője, valamint kiváló logisztikus munkatársa alapította az MXP Futárszolgálatot, amit egy saját autó flottával rendelkező csomaglogisztikában tevékenykedő vállalkozás segítsége támasztott alá. Az MXP Futárszolgálat működésének sikerét a korábban több nemzetközi csomaglogisztikai cégnél szerzett tapasztalat és alvállalkozói ismeretek adják.

Imperial 22 Futárszolgálat

1db result
Az Imperial 22 Futárszolgálat fő profilja küldemények azonnali kézbesítése biciklis futár, motoros futár, puttonyos autó, ill. tehergépjármű segítségével Budapesten, belföldön és külföldön egyaránt. Futárszolgálatunk , egyenruhás futárral juttatja célba ügyfeleink küldeményeit. Célkitűzésünk, hogy ezt a szolgáltatást a leghatékonyabban, a lehető legjobb minőségben és garanciával végezzük, vagyis hogy az Önök ilyen irányú igényeinek és elvárásainak a legjobban megfeleljünk.

Royal Sprint Kft.

1db result
A Royal Sprint Kft 1997-ben alakult családi vállalkozásként, mindössze pár ember közreműködésével. Cégünk fő profilja a belföldi csomagszállítás, amellyel mára több mint 70 családnak, közel 200 embernek nyújtunk megélhetést nap, mint nap. Az elmúlt majdnem 20 évben a Royal cégcsoporttá nőtte ki magát, rengeteg változáson, átalakuláson, a piac igényeihez igazított fejlesztéseken mentünk keresztül. Ami nem változott, hogy a Royal Futár Hungária a mai napig 100%-ig magyar tulajdonú vállalat.
No 180x120-09d6bf77568c433104dd6d91419b7060.jpg :(

G4S Készpénzlogisztikai Kft. Futárszolgálat

1db result
A G4S Készpénzlogisztikai Kft. Futárszolgálat Üzletág közel 14 éve végzi különböző küldemények továbbítását Budapesten, országosan és nemzetközi viszonylatban. A G4S Futárszolgálat motorral, autóval kis- közepes áruszállító járművel szállítható küldeményeket juttat el a címzettek részére rövid határidőn belül.

Sprinter Futárszolgálat Kft.

1db result
A Sprinter Futárszolgálat Kft. 1997-ben alakult, elsősorban szakkönyves kiadványok logisztikai szolgáltatójaként. Mára a legdinamikusabban fejlődő hazai csomagszállító vállalatok egyike és meghatározó szereplője a hazai CEP (curier-express-parcel, kiscsomag szállítási) piacnak. Különböző iparágak (pl. informatikai, telekommunikációs, könyvkiadói terület) piacvezetői és neves webáruházak is partnerének választották. Ma már sok esetben az online kereskedő társaság raktározási szolgáltatást is elvár a futárcégektől, amelyet a Sprinter saját szortírozó gépsorával, 4 000 m2 alapterületű csomagoló- és raktárkapacitásával elégít ki.
No 180x120-105a39aab62ea339f7197ce7c6e5757a.jpg :(

DPD csomagküldés

1db result
Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatójaként nap mint nap több ezer ügyfelünk elégedettsége érdekében dolgozunk. A DPD nemzetközi hálózatának tagjaként a saját belfüldi piacunk szakértői vagyunk. A DPD jelentős hangsúlyt fektet a kommunikációra az ügyfelekkel, a sajtóval és az alkalmazottaival. Cégként azonban tisztában vagyunk a társadalmi felelősségvállalás fontosságával is.

GLS futárszolgálat

1db result
A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt. A modern informatikai megoldásoknak köszönhetően a GLS-sel való együttműködés egyszerű, biztonságos és kényelmes.
Szolgáltatás / Fuvarozás, futár linkek: Fuvar szolgáltatások, futárcégek, kiszállítás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

autogumi webáruház, autógumibolt
Nyárigumi, téligumi, autógumi, felni webáruház